always?

Sitter på jobb, mina tankar bara flödar hela tiden. Varför kan inte allt bara ändras och glömmas? Jag försöker att kontrollera min smärta och försöker att va glad med det känns i mitt hjärta. Hur ska jag veta vilken väg jag ska ta mig ut? Så som det har varit i mellan åt är helt förjävligt.

Jag orkar verkligen inte såna dagar, då jag bara vill försvinna bort från allting. Allt känns bara helt meningslöst, varför ens försöka att fixa till det, när det inte blir bättre varför inte bara ta den enkla utvägen att kanske gå åt vars en utväg och bli lyckliga? Nej för ingen av oss klarar det, vi är så kära och förälskade i varandra även om vi bråkar om gamla saker&ting som hänt men som blir uppdraget om och om igen.

Visst mycket hänger på mig där, att det är jag som drar upp och inte kan glömma och förlåta ?! Men hur lätt är det, det borde vara simpelt som det är för alla andra men varför inte för mig ? Fortsätter jag såhär så kommer jag fan att stänga in mig själv och det är inte bra, men darför måste jag försöka att börja räta på ryggen igen.

Kanske ska dra igång med lite gamla saker igen? Och kanske komma på andra tankar i mellan åt för hela tiden går mina sekunder, mina minuter och timmar att tänka på dig.

Tycker att det är så fruktansvärt jobbigt att det är så många som är så fruktansvärt avundsjuka på vårt förhållande så dem bara vill förstöra? men vad gör det för nytta?! Jo vi bråkar. Varför lägga ner energi på andras förhållande bara för att man själv inte kan lyckas med något. Varför ens ha tanken till att förstöra? Vist fortsätt om ni vill, upp till er. Men en jävla dag vill jag fan bara slå in huet på er! ;@ se upp!

I have changed



Denna helgen gjorde en stor förändring i mitt liv, men den har inte gjort allt med ungefär nästan hela mitt egna självförtroende och beetende förändrades på hur jag själv egentligen är. Blev en helt annan människa inom mig efter dessa dagars resa.

Undra hur allt skulle varit runt omkring mig om detta inte blivit som det blev. Som sagt tro, hopp och kärlek. Hur ska jag kunna förändras tillbaks till den jag var då? men samma positiva inställning och beteende och allt runt om kring mig?

Nej nu ska jag kolla en film och somna till den, godnatt!

seccret



Sitter i sängen nu, har legat och kollat farsan med älskling. Men egentligen har mina tankar bara snurrat runder i huvudet hela dagen och dagarna som går och gått. Har massvis som man bara vill kunna få ut men vad är svaret på dem?

Just nu vill jag bara ha en egen dagbok som jag kan skriva ner allt i, men har ingen just nu så med tiden lär jag nog få handla en. Eftersom att man vet aldrig om ens blogg kommer ut eller inte.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0