♫ för mycket ibland



puuh en lång dag idag med mycket i huvudet och i tankarna. Alla funderingarna runt allting bara svävar runder, aldrig något rakt svar, utan bara vidare och vidare med ingen slutsats eller något slutord? :(
Vill verkligen kunna klara av allt, men ibland blir det för mycket.
blev upp tidigt imorse med mitt onda finger, var mycket väre imorse när jag vakna och blev bara värre när jag kom till skolan så blev bort till sjuksyster så hon fick kolla och tejpa lite, blir kanske tillbaks imorgon om det inte blivit bättre. Men förhoppningsvis har de blivit det. Lång dag i skolan idag, kom hem kollade min gulliga lillebror ett tag, sen blev det bussen ner i stress till körskolan för att ha teori i två timmar. teorin ligger ju endast på tisdagar mellan 16:45-18:45. Kom hem för ett litet tagsen för körskolan, blev in i duschen och nu lagar jag mat med lite av pappas hjälp! :) Blir hamburgare med pommes, har lite svårt att göra visa saker med handen för så fort man nudda vid fingret drar det ut i hela handen så lite jobbigt att sitta och skriva med en hand plus ett finger. Nej nu har jag inte tid att sitta här, men måste även nämna att fick veta en riktigt rolig och positiv sak idag som jag blev glad över att just jag blivit vald.. :) byebye

♫ skolan


gammal bild 2år sen bf! Malin, jag, jennifor & veronica :)

godmorgon, har skit ont i mitt finger! Kan  inte ens nudda vid det :( men det lägger väl sig under dagen får jag hoppas! Blir en lång dag idag först skolan nu fram tills halv fyra och sen vidare till körskolan och ha teori! Nej nu hinner jag inte skriva mer, måste göra v mig ligger i sängen nu med ett glas oboy och ska gå om en timme ;p upp och hoppa! byebye! :D


♫ träna



träningen gick hyffsat bra idag men jag kan bättre, skadade mitt finger :( får hoppas att det blir bättre nu över natten, ska egentligen plugga nu men kan inte skriva med det fingret eller vänster hand men ska försöka göra mitt bästa! :) är bara så fruktansvärt trött just nu och har ingen ork till att skriva alls. & det är så jobbigt att ligga med en hand och skriva plus enn finger från andra handen, haha!

saknar sommaren redan, vill bara ha värme och bli brun känner mig som en blek fiis just nu haha! får väl bli att man börjar sola lite solarium men det är så tråkigt, hatar verkligen det har max gjort det 5-7gånger i hela mitt liv. nej nu blir det sängen och kolla film, sen soova!! nattinatti

♫ plugg

dagarna bara springer iväg, hinner inte riktigt med i svängarna känns det som! blev iag en mycket lugn och mysig helg. Blev även att jag övningkörde igår med pappa, och det gick mycket mycket bättre, så nu nästa gång är det på körskolan, lite pirrigt faktiskt. :)
Märks att skolan dragit igång igen, läxor och sånt mög som börjat igen! varför gick sommarlovet så fort? haha nej men rätt skönt att komma igång, & nu när jag börjat på körkortet också, plus att jag börjat träna på kvällarna så märks det att tiden bara går åt, men tur som är så har jag min älskling alltid hos mig! thihi! :)
Idag blir det träning nu ikväll, och just nu städar jag på rummet men sen när jag kommer hem ikväll från träningen blir det pluggplugg! :( haha! Har även en massa funderingar hur jag ska göra med vissa kurser och hur det kommer bli, men det går nog bra får jag hoppas, :)! Nej nu hinner jag inte skriva mer, byebye!

♫ puuh!



usch godmorgon, fyfan klockan är inte ens halv 6 och det är lördag.. just nu sitter jag och väntar på att älskling ska komma sen ska jag gå upp för att äta någon frukost och dricka en kopp kaffe så jag piggnar till, för sen är det jobb som gäller fram tills kväll.
Blir nog även ut någon runda ikväll, som det ser ut just nu men som sagt planerna kan ändras, det vet man aldrig men blir iaf ner i stan direkt när jag slutat för att shoppa lite till! :)
Nej nu kom han, så nu blir det att släppa in honom och sen upp och äta frukost, ha en bra dag alla och glöm nu inte att det är malmö och -bjuvsfestivalen! :) ha en bra dag, byebye!


♫ övningskört

hejhopp!



Hade precis skrivit klart men givetvis råkade jag trycka på någon knapp så allt försvan! åhh, irriterande när jag precis var klar nästan! Men bara till att börja om, skrev ingenting igår men då blev det endast skolan och även träning på kvällen och mys med älskling förstås! :)
Men idag har det hänt lite annat skoj, först var det skolan som gick hyffsat fort och såklart är det fredag efter skolan gick jag och jennifor hem till mig så jag kunde hämta lite saker, sen tog vi cyklen och skulle cykla till henne men på vägen upptäckte jag två spindlar på min cykel så jag flög av, fyfan! Sen när dem väl var borta blev det att vi fortsatte att cykla till henne och hämtade lite saker där, vidare till hennes pojkvän daniel och hämtade ytterligare saker där, när vi skulle gå där ifrårn till bussen sa han att vi var tröga för han hade bilen så han kunde köra oss istället om vi ville, och självklart ville vi det. :)
Fick skjuts till väla, blev att vi shoppade lite och sen kom även älskling ut och möte upp oss där, shoppade lite till sen gick vi och åt. lite onyttig mat som vanligt haha! shoppade lite till sen blev det att vi tig bussen in till stan, jennifor hoppade av lite tidigare för att hon skulle iväg. Vidare från stan åkte jag hem och när jag kom hem blev det att jag och pappa skulle åka iväg för att övningsköra! :) :) första gången i mitt liv jag satt bakom ratten, fyfan vad kul, som jag skrattade blir även mer övningskörning på söndag! hihi riktigt rolig, tyckte jag var duktig aif hyffsat haha!
När vi kom hem hade mamma gjort i ordning räkor, kräftor, sallad, baguetter med vitlökssmör, läsk och annat gott. Blev en riktigt mysig middag då, sen har jag bara hunnit med att göra ett varmt fotbad för hela min tåå är svullen och jag som ska upp tidigt imorgon för att jobba. Nej nu väntas samtal & att cyklen ska komma! så ha en rolig, härlig och bra kväll. Byebye :)

♫ hålla



Godmorgon, blev upp tidigt imorse eller hyffsat tidigt vet inte hur många gånger vi stängde av alarmet men gick upp en och en halv timme senare än vad jag tänkt mig, haha! Väckte min lilla sötnos, gjorde v oss och sen blev det att gå till skolan.
Nu är jag hemma, har haft pedagigiskledarskap imorse fram tills 09:25 så nu har jag hålla fram tills klockan tolv eftersom ingen svenska idag. Men ska möta upp jennifor sen klockan 11:15 igen för att äta på skolan, och hinna hämta böckerna! Skulle egentligen slutat 14:15 idag men så har jag lagt till matte B så slutar inte fråns 15:30 ångrar det lite, men ska prova iaf. Har redan tillräckligt med poäng men utökade eftersom orkar inte ha 2-3timmars hålla två gånger i veckan mitt i schemat då kan jag ju helldre ha ngt lektion med dem andra som också redan valt matte. :)
Blir kanske träning för min del idag, får se efter skolan. I tisdags var jag på  min första teori lektion till körkortet, kulkul, vill ju så mycket ha körkort så hoppas på att jag kommer klara det till slut men jag ska iaf ge järnet! Nej nu vet jag inte vad jag ska göra, men ha det bra så skriver jag mer ikväll. Byebye!


♫ utekväll

precis kommit hem från en ute kväll med älskling, jennifor och daniel! Mysigt värre, såg även på bio! Men skriver mer imorgon, för nu ska vi starta en film med godis och sova. tidig skola imorgon, så byebye! sorry för så kort inlägg, men kommer imorgon. :)

***

blev en riktigt mysig utekväll igår med älskling, jennifor och daniel! :) Började med att jag möte upp älskling i stan sen efter ett litet tag kom jennifor & daniel. Vi promenerade bort till en kinaresturang, och åt där. Väldigt roligt, trevligt och mysig. Mycket snack, sen viste vi inte vart vi skulle hän men slutade med att vi hamnade inne på pistachia och åt glass som efterrätt. mums! :) vidare gick vi en liten runda till sönder punkten där det blev lite shopping, haha som alltid! Klockan började närma sig bio dags så gick och hämtade ut våra biljetter, sen gick vi tillbaka till pistachia och handlade lite lösgodis och annat gott, som vi kunde ha med oss in men inget av det blev ätit under bion utan handlade med oss popcorn och läsk in till filmen. Vi såg grown ups! tror jag filmen hete, faktiskt rolig! Mycket kort sammanfattning, men det var väldigt  mysigt i det blåsiga / lite regninga vädret :)!

♫ skolstart

23/08/10 skolstart klockan 08:30 puuh som sagt det var man inte van vid att det var skola igen! Men har ju jobbat nästan hela lovet, men det var inte alls samma känsla men gick bara en timme idag, skönt men ändå inte! Riktigt roligt att träffa och se alla igen! :)
Kommer nog att bli skönt att komma in i lite skolrutiner igen,  men nu är det bara ett år kvar med bal och sedan studenten, oj vad tiden har gått fort säger jag bara! Funderar på vad jag ska beställa eller ha för balkläning, hm vilken färg egentligen, har redan fixat så har / får tid hos frisören för håret. Riktigt skönt att redan veta det också, tur jag har! :)
Blev även träning för min del idag, kändes skönt att få svettas lite haha! Tycker det är riktigt skoj, så hoppas att detta kommer hålla i sig nu och fungerera uttmärk. Men jag vill också gå brottar gymnasiet då, men det står som sagt på spel så får se hur det slutar :(! Vill ju verkligen!
Måste även meddela att det var nära att det började brinna idag, mikkan det smart huet satt in en kanelbulle i micron och gick och satte sig för att spela playstation så tur som det märkar mamma det precis innan det tar fyr! Men rök i hela vår lägenhet, det var det. bara till att öppna alla fönster! puuh fy vad det stannk, haha! smart hue! Nej nu ska jag mysa med min älskling, starta fångarna på fortet och sedan en film med lite läsk! Gottgott! :D Imorgon är det skola igen och även körsskolan för första gången, fast teori då! ska bli skoj! Ha nu en härlig kväll/natt så hörs vi imorgon, byebye! :)

Bilden är sen jag var modell, ett antal månader gammal! :D

♫ bakken

usch ja, upp tidig redan klockan halv sju för att hinna med att duscha och göra v sig för att åka till bakken. Kände riktigt hur det tog emot att gå upp tidigt, men bara till att ta sig i kragen. Drog med mig älskling också så han också hant duscha, men när vi var klara hade dem andra också vaknat! Och börjat duka fram frukost, så efter duschen blev det upp för att äta sen sprang vi ner för att lägga oss ett litet tag till och sedan göra v oss. :)
Blev väcka ungefär 40min innan det var dags att åka så, gjorde v oss och sen blev det ut i bilden och rulla in mot helsingborg. Körde ungefär vid 9 tiden, blev att båten från stan gick inte fråns 09:50 så fick vänta ett tag där, men det var inga problem, bara roligt att snacka och så. :)
Frame i dk, blev det att springa vidare till tåget som vi precis hant med, tur! & nästa håll plats bakken! Hade en riktigt rolig och fantastisk dag där med älskling och hand familj, plus hans bror med flickvän. :D!
Kommer nog bilder sen, brys på om jag orkar att låna kameran och lägga in dem på min data, men det tror jag säkert men vet bara inte riktigt när det blir, har mycket att göra just nu! :)  positivt. Var där frams tiill kvällen och sen blev det att vi fick springa lite när vi såg att tåget kom, hant precis på hårstrået igen, men tur var det annars hade vi fått stå och vänta i över en timme. :P Var väl hemma igen, då vi hunnit landa runt 23tiden, hade så fruktansvärt ont i fötterna då vi sprungit och gått och åkt massvis med karuseller hela dagen som sagt! haha så slutade med att vi gick ut och la oss i jazzuzin alla, och sen in i duschen plus att blev en liten kvälls mat där efter. När vi kom ner på rummet för att lägga oss i sängen och käka allt vårt godis vi handlat, minst 5kg så startade vi en mysig och rolig film till det men inte någon av oss hant se någonting! Blev bara pang bom i sängen så slocknade båda två, riktigt skönt att bara kunna göra det efter en sån lång och rolig dag med skolan dagen därpå! :) Lite kortfattat bara, ska bli bättre nu! men ha en bra kväll, byebye :D!


♫ fullfart

ja vart ska vi börja började med att passa lillkotten från klockan 7-17:30! En helt fantastik dag. :) Som började med att mamma ringde och väckte oss, ógilla! Upp i ottan, kollan lite tv och fixade tills lillkotten vaknade. När han vaknat så blev det att väcka älskling också, fram med mysig frukost tillsamans vidare tilla tt vi gjorde v oss och åkte ner till stan (helsingborg)!
Åkte & klippte den minsta, sen vidare gick vi upp till kullagågatan och promenerade där ett tag slutade med att jag handlade en riktigt snygg klänning på gina trico :D! efter ungefär tre timmar där nere blev det upp om macdonalds sen tog vi bussen hem till älskling och gick ner till stranden och badade där lite i minst en timmes tid, tro att dem njöt själv blev man i släng och nerskvätt av de lilla monstret & det stora! :( haha nej bara roligt :)!
Kände att det blev lite kallt sen så vi gick hem för att äta och varma oss, slutade med att dem två som vanligt bara helt plötsligt fastnade framför den förbaskade datan, haha! Bara roligt att se, alla dessa glada miner, tog en paus och gick och handlade lite godis och startade en film och sen kom mamma & pappa för att hämta lillkotten och vi gick in för att vila lite. Slutade med att vi hamnade ute i jazzuzin, i 45-60minuter och bara njöt och sen somnade vi när vi hade kommit ín och tatt en dusch och ätit middag! :) <3! En riktig underbar och mysig dag! byebye

*kommer bild på kläningen i detta inlägg imorgon kväll! :)

♫ mer

skriver om dagarna alla dagar ikväll så då blir det väl ungefär tre nya inlägg eller något sådant, sen ska jag även tjata på en kompis att fixa min header så den kommer in så jag kan börja att tycka om att skriva mer, mycket mer! Då lär det bli ett antal inlägg om dagen! :)

♫ stranden

Godmorgon! sitter i soffan nu med fötterna i ett varmt och skönt fotbad. Snart ska vi äta frukost och sen blir det in i duschen, göra v sig för sen blir det bort till mamma's jobb och vidare ner till stan för att klippa lillkotten och även bort om gina trico! :)

Blir även att ta bussen till höganäs för att besöka stranden där, riktigt mysigt. Sen hämtar mamma upp lillkottten där, för idag ska vi ha en mysdag med stan, stranden & spela wii hos älskling. Ser ut att bli ett stadigt väder idag om inte ett bra solsken! :) får hålla tummarna (y)

nej nu ska jag ta och fixa mig, sen ska vi bege oss iväg. Men blir att få upp älskling först, kommer bilder ikväll från dagen, så byebye! :)

♫ skola

Såja nu börjar allt dra ihop sig, imorgon är det fredag och helgen är här! Får se vad som händerr imorgon, lite olika fundergingar och planer. På lördag blir det att passa lillebror, & stranden sen på södang blir det att åka till bakken med älskling och hans familj, mysmys!
Sen på måndag är det redan den 23/8 och då drar skolan igång, shit vad sommarlovet bara har flögit iväg, oj säger jag bara! Mitt schema har också kommit ut såg jag, såg att jennifor & rebecca hade det så tänkte att jag snyltade bilden och lägger ut den här sen efter texten. :)
Fy, bara till att satsa nu dåe! Ska bli lite skönt att komma igång, men ändå inte men att träffa dem andra ska bli super skoj, nej nu blir det ut att bada jazzuzi med älskling i trädgården bara vi två! :D <3 ha en mysig och bra torsdags kväll, för det ska jag! byebye


♫ varför?


den tiden..

lite snabbt om går dagen, blev att jag och älskling åkte hem till honom och vidare till hans mammas salong för att det var dags att klippa, slinga och färga håret. Blev riktigt nöjd, älskling blev också jätte fin även han färgade håret haha. :)

Nej dagen imorse började underbart, gick upp med älskling imorse för han började skolan, men är ledig imorgon skönt. Tog bussen hem på morgonen för att fixa lite, blev att mysa med lillebror lite och sen så tvättade vi, åt och diskade tillsamans var så roligt. Längesen man hade egen tid med honom också, men på lördag ska vi passa honom så då ska vi åka till stranden! :)

Men sen idag fick jag ett samtal vid halv sex tiden, började väldigt trevligt men efter ett tag så vet jag inte vad längre. Vist nu när man fått motivationen till att verkligen komma tillbaka så kanske det går åt skogen, har verkligen ett sug som är 100% jag vill verkligen, men allt har kört ihop sig. enligt schemat på internet så går allt ihop men nu har dem just ändrat våra dagar? . smart det kanske gör så att jag får hoppa av.. brottningsgymasiet och läsa vanlig linje sista året.. kul? nej!  :( :(

Är verkligen motiverad för skolan, brottningen och körkortet nu, men när jag endast har kkörkortet en dag iu veckan och det finns bara den dagen och tiden på körskolan som jag är inskriven på så är brottnings passet ändrat just ditt? Nja får se hur det slutar, men jag vet iaf vad jag vill, men är det ingen annan som vill så blir det ju tyvärr att jag får hoppa av och försöka få in en annan kurs. Hade två varningar förra året, oj men båda klarade jag! Jag är super nöjd med mina betyg! :( :( :(

Körkortet är ngt jag ha rbetalt för, och någon som jag verkligen behövber hela livet för att kunna  ta mig fram och tillbaka, hit och dit! nej nu blir det stranden med älskling så att hjärnan kan slappna av lite och bara komma på andra tankar. byebye

♫ sommarlov

varit lite dålig uppdatering med det är på grund av att jag inte hunnit med eller inte orkat. Det som har hänt är att jag jobabt färdigt nu, sista arbets passet var imorse (17/8) och även då hände en lång historia. :P Men allt är bra, har tränat gick bra det också tycker jag eftersom jag inte tränat innan typ. :)

Idag blev det att vi åt pizza här hemma, sen vid 21:30 gick jag och älskling hem till jennifor och daniel. En bra bitt att gå, men skönt! Satt och kolla en film där, väldigt roligmed chips, läsk och dippa! mumms! Vi snackade lite om allt möjligt sen när (männen) dem kallar ju sig för män... haha skulle fixa lite saker, så la vi oss och kollade lite saker och sen la oss i sängen framför tv:n. Mysmys, nu är klockan snart tre och jag och älskling har precis kommit innanför dörrarna här hemma, tog en härlig promenad hem. Väldigt skönt! :) tack för ikväll. <3

Nej nu ska vi kolla en film sen blir det sängen för ska upp imorgon, blir klippa sig och färga håret med slingor om allt blir som planerat så imorgon blir det ingen träning för min del men på måndag igen :)! Då börjar även skolan. Men fram tills på måndag blir det lite dålig uppdatering för nu  har jag gått på mitt egna lilla looov efter allt jobbande och slitande, så nu blir det bara massa mys, bakken, fest och lite annat smått och gott! Hör gärna av er, om ni vill hitta på ngt! byebye

en gammal bild på mig och jennifor, men nu blir det ös! ;)

♫ märke..

Såja inne på min sista jobbenatt som blir den läskigaste. Började lite sådär när jag kom in, men men nej inget mer om det! Hoppas bara på att natten kommer att gå fort, har absolut ingenting att göra idag, ingen städning, ingen mat som ska lagas, men städar lite ändå! Men det tar ju inte hela natten som sagt! :P

Har en del saker som jag ska hinna med att fixa imorgon, så tror inte att jag kommer lägga mig när jag kommer hem, för då kanske jag inte kan somna tidigt imorgon kväll och det behövs för har morgonturen på tisdag så då blir det upp tidigt.

Ska göra allt för att försöka hinna klippa mig denna veckan, blir att ringa imorgon och boka in en tid för både klippning och färgning. (y) sen på söndag är det bakken som gälelr med älskling och hans familj, ska bli riktigt skoj! längtar lite, men sen så nästa måndag drar skolan igång, tycker faktiskt att det är väldigt tråkigt. :( Men det ska ändå bli skönt att komma in i dem vanliga rutinerna, och sen blir det studenten nästa! :D

Nej nu ska jag sätta mig och läsa i veckan nu. alltid något roligt man kan skratta åt, så ha en bra natt och sovgott alla för det kan inte jag göra, men imorgon kan jag! mohaha :)! byebye

♫ beröm



sitter i sängen nu och ska snart ta och lägga mig för att vila lite till, för idag har jag min sista jobbenatt! ska bli riktigt skönt sen när den är över! Skulle egentligen slutat efter detta pass, men har tagit ngt extra så slutar inte fråns på tisdag & sen ska jag jobba en helg i sep. :)

Har bestämt mig för att göra en ny header igen, sen blir det nog att behålla den! Åt nyss en riktigt god söndags middag, mamma hade lagat stek, potatis, brunsås, och inlagd gurka, vinbärs gele och lingon sylt till det blir bara helt enkelt smaskens! :D

Känner mig väldigt sleten, men får tänka possitivt och beröma mig själv! Har jobbat riktigt mycket nu under hela sommaren och inte varit sjuk en ända gång utan bara tagit fler turer! :) Nej ha en trevlig kväll, byebye!

♫ lööök

usch ja, klockan är endast 03 nu och mitt öga har fått flipp! Började med att jag gick in två timmar tidigare idag, så började klockan 19:00-08:00, lagade mat innan för dem skulle ha kyckling curry imorgon, då tänkte jag: det kan jag iaf göra men då var det någon annan kyckling curry jag skulle göra så det blev genast mycket svårare! :| Men när jag stod och skulle skala 4 stora lökar & skära dem så slog det knock out! Mina ögon klarade det inte alls, fick nog gå ifrån minst 10 gånger med stört bölande ögon & rinnande näsa hur det nu kunde bli? :| Mina ögon ville verkligen inte, gick in i soffan och satte mig ett tag men när jag reste mig igen för att gå mot köket direkt började ögonen att rinna och det var inte lite! nej fick hålla på att gå fram och tillbaka, tårarna rann, näsan snörvla och jag tyckte det var allmänt jobbigt, för har max skallat en lök förut, och sen när mamma gör det hemma är jag inte ens i köket? mina ögon klarar bara inte de. Efter många om och men, och timme så var dem äntligen klara och jag kunde börja och bli klar med det andra! Men aldrig igen, aldrig igen ska jag vara i närheten när någon gör lök, mitt ena öga håller fortfarande på, och det var dock två timmar sen, skit jobbigt och obehagligt! Men nu är maten klar iaf, :)!

Fem timmar kvar tills jag slutar, längtar faktiskt väldigt mycket för vill verkligen bara hem till mig säng och sova! Sov nästan dock hela dagen idag gick upp klockan halv tre men la mig inte fråns kvart i 8 imorse eftersom jag jobbat natt! Idag är det min näst sista natt, skönt och sista är imorgon sen har jag bara ett morgon pass kvar, och ja längtar så! :D byebye!

♫ usch

Vist tiden går inet det fortaste när man längtar och bara väntar tills att få komma hem & stryka ytterligare en dag från almenackan! :P Men nu när jag satt här och gjorde en liten ritbok så fick jag en jätte bra ideé som jag ska göra, men får vänta tills jag kommer hem och skriva upp det! Men en toppen bra sak iaf! :)

Har absolut ingenting att göra nu, inget roligt händer på facebook för alla sover nästan, min riddare måste arbeta i ett antal timmar till och samma på baby's så hinner hem innan den är klar, och sen på tv:n är det bara läskiga filmer och dem vill jag inte se själv, usch nej! :P

Vill att klockan ska bli runt fem -halv sex tiden för då kan jag börja laga maten få då har det börjat ljusna ute, men är skit rädd på att den inte ska bli bra! :/ Men får göra ett försök iaf, såg att där var några extra tider till mig också på väggen men for tyvärr inte lov att ta fler av mamma, haha nej men hinner inte och måste hinna vila ut innan skolan, jobbar fram tills tisdag nu sen är mitt lilla somamrlov planerat med roligheter och bara rent ta det lugnt för sen drar skolan igång nästa måndag, blää :P! ytterligare byebye! ;D


♥ love ♥



igår hade jag eller för någon timme sen då det var fredagen den 13:e och då hade jag och älskling 20månader! :) Så underbart vad tiden går fort, ville bara skriva här att jag älskar dig super mycket älskling och du är min! <3 Drömmar & lycka! ♫ ♥

13/12-2008 dagen den blev vi :D ♥!!

♫ längtar

sitter framför datan på jobb, har inte så mkt för mig! inget på tv som jag vill se just nu, så blir att sitta här och inte göra så mycket heller för den delen! Har bara tre nätter kvar, och en morgon tur och sen går jag av på tisdag klockan 11:00 & då blir det bara ren avslappning för mig, men i veckan ska jag klippa mig, men blir nog bara topparna och färga håret mörkbrunt med ljusa slingor i! Har kommit på att jag tycker om mitt hår nu igen! Haha :D

Nästa söndag om allt nu stämmer blir det bakken för hela högen, kommer bli en super härlig kväll, natt men skolan börjar som sagt på morgonen där på! hihi nej nu vet jag inte vad jag ska göra sitta och kolla runder med lite olika recept för jag ska laga kasslergratäng nu inatt? hm hur ska detta sluta :O? . Ja byebye! :P

♫ rädd?

Fredagen den 13:e imorgon, ska jobba natt! ring eller smsa mig gärna! :|

♫ sleep



sov bort nästan hela dagen igår, men det var så fruktansvärt skönt! När jag slutade jobba så blev det hem och göra ett skönt fotbad sen frestade det mig så mycket så blev att hoppa i ett varmt skönt bad! :) När jag var klar fixade jag till mig direkt och sen åkte jag hem till älskling! Blev en pratstund och lite god mat med hans mamma och lillebror sen klockan 12-13 gick vi ner för att vila eftersom att jag jobbat men vaknade upp klockan 20 istället igen! :( :) Både positivt och negativt förlorat hela dagen, men behövde sova ut!

idag blir det lite lugnt, blev att äta kräftor och sånt gott idag med mamma, älskling och ida, melvin och lillkotten riktigt trevligt och mysigt pappa och morfar har ju åkt till bengtfors. Imorgon går jag på mina sista dagar på jobbet, ska bli skönt så nu väntas det tre jobbnätter och en morgon tur! puuh längtar verkligen tills tisdag klockan 11:00 när jag sätter mig på cyklen hem! :D

nej nu ska jag ha en myskväll, blir att starta copout nu! Byebye <3


♫ ljusna?

Godmorgon? 04:20

Sitter på jobb och tiden har varit rätt dryg nu dem sista timmarna, synd att dem inte gick lika fort som igår. Har absolut ingenting att göra just nu, och jag som är så rädd också när det är mörkt, tummen upp? Absolut inte fyfan säger jag bara längtar tills det börjar ljusna och jag hoppas att det gör det nu!!

När jag kommer hem är funderingarna på om jag ska äta frukost först och sedan hoppa i ett varmt avslappnat bad? För sen på förmiddagen/eftermiddagen blir det att åka till älskling, träffas ju inte så mycket nu när jag jobbar så mycket, men det är bra för då hinner man sakna varandra.

Hade egentligen tänkt att åka med mamma till klippan, men nu blir det att jag åker till älskling istället, så blir det till stranden även om det regnar, så ska det bli ett dopp nu när jag väl har en ledig dag innan mina tre sista nätter och morgon pass drar igång! :D

♫ till klippan!

Blev ingen uppdatering idag under dagen för när jag kom hem imorse från jobb, var det endast lite prat med mamzi och sedan gick jag in för att vila lite i sängen men vaknar upp 4,5timmar senare av att telefonen ringer! :( Kunde absolut inte somna om, så gick upp och klockan visade sig vara halv två. Blä, hade lätt kunnat sova några timmar till om inte den jäklans telefon ringt så många gånger.

Men gick upp och åt lite frukost, mamma ringer och ber mig starta lite kaffe för dem är på väg. När dem hade kommit hem blev det att vi begav oss till ida men på vägen blev det in om maxi och handlat lite. När vi kom till ida var sara och hennes lilla bebis också där, bara en stund efter att vi kommit så kom moster & comp men även micke och pia kom ditt, alla vill som sagt hjälpa henne så mycket så möjligt, & det är hon nog så fruktansvärt glad över! :) Är glad för hennes skull att alla vill finnas där!

Städade lite där hemma, och sen åt vi alla pizza eller vi & moster (+comp) innan pia och micke kom! Dem kom när vi satt och åt men det gjorde ingenting. Bara trevligt! :D Jag och mamma körde hem vid 19Tiden och vince stannade för att sova hos ida och lilla söta melvin! var tvungen att köra på grund av att jag skulle ju jobba natt idag! Och nu sitter jag här på jobb, och klockan är nästan halv två! :P

Sitter som vanligt och spelar på min riddare haha, måste fan bli grym nu juh! Är ledig imorgon från jobb och det ska bli super skönt, funderar på om jag ska dra ner och träna imorgon eller dra nytta av min lediga dag som sagt sen är det flera nätter i rad plus en morgon tur, nja får se hur jag gör! Byebye


♫ pigg

Godmorgon, hoppas ni alla har sovit gott! För det har inte jag, har jobbat hela natten så får inte sova, men inatt har det inte gjort något för jag har varit så pigg och tiden har bara sprungit iväg! Känns riktigt skönt! Första natten det gått fort, annars har det varit lite segt att hålla sig vaken, det har alltid gått men inatt då har jag varit så pigg :D! Ja timmarna sprang iväg och nu slutar jag om två timmar, men kommer in fler personal om en timme! Fy ja, redan! Bara till att gilla och hoppas det fortsätter så! haha! :P

Vet att det blir lite korta inlägg hela tiden när jag jobbar, men bara roligt för mig att skriva lite (: Just nu är min riddare och arbetar så han är inte tillbaka fråns klockan 13 igen, så får spela lite på älsklings riddare :), haha jag är för bra jag! Nej nu ska jag gå och städa lite till, byebye :D

♫ eller?

Eller nej, nu blev jag verkligen helt osäker! Är det så smart? Kanske bäst att vänta tills nästa år? eller tills körkortet åtminstione är klart? Nja får verkligen se, får prata med älskling mer imorgon om hur vi gör, och vad mamma och papap tycker. Plus att det innebär ju en vecka ledigt från skolan precis i början? är det så smart? Nja vi får verkligen se, det är väl bäst att vänta? Ja vi ser imorgon! byebye! :D

♫ resa

Hittade en resa precis till turikiet, fast kostade 13300kr för två personer. Vill verkligen att jag och älskling ska åka, båda har pengarna till det, men då kan jag inte lägga undan till körkortet denna lönen.. Så mycket funderingar men ska prata med mamma & pappa imorgon, för den är verkligen skit nice. Så ska man åka eller inte med älskling snart. Hm mycket funderingar just nu. Hotellet, flyget, badet, centrum, barerna, allt låg skit närma och ett riktigt lycksigt hotell.

Nja nu ska jag inte skriva mer just nu, ska fortsätta spela på min riddare och prata med älskling, så byebye! :D
Måste bara säga att jag älskar dig baby! <3.

♫ sista veckan

Godkväll, nja hade som sagt tänkt att börja träna på måndagar men idag fick jag hoppa träningen på grund av att jag jobbar natten idag, & efter en träning vill jag alltid kunna somna gott i sängen och vila ut mig så får väl ta igen träningen på onsdag istället. För behöver som sagt några uppvärmnings träningar innan skolan drar igång.
Har kollat lite på schemat på internet, hur det kommer att se ut & hur mina dagar kommer att bli. Fyfan asså, tycker att jag klagar rätt mycket ibland men nya schemat är bara för mycket haha! Men inget att göra åt, om inte mentorerna ändrar det när vi börjar, för det gör dem ibland! Annars är det väl bara till att försöka ge gärnet och hålla i och inte tappa humöret, haha! :D

Sista veckan jag går in på nu och jobbar, känns faktiskt rätt skönt! Längtar tills mitt lilla sommarlov jag får, då ska det bli avslappning som gäller! Så mycket återhämtning det kan bli, bara riktigt vila på dagarna och bara njuta och ta dem som dem kommer, ingenting ska planeras in förutom bakken! :P
Var och hämtade ut mitt nya pass idag, så snyggt ju, eller inte, haha! Jodå blev väl hyffsat nöjd ändå, så blev att jag gjorde ett legitimation idag också, så där åkte lite pengar till, känner bara hur dem försviner just nu innan lönen hinner att komma. Haha har även beställt träningskläer från klubben *sydsport* för ungefär 1500kr ännu mer som går minus på lönen plus att jag har tänkt att betala klart datan! haha men blir ju lite pengar över haha, eller en del får jag hoppas för ska även lägga undan ett antal tusen lappar till körkortet också, plus älsklings & min present! haha! :D

Men när vi (älskling, jag och jennifor) gick hem från polisstationen efter att ha hämtat ut våra pass så börjar hon prata om projekt arbetet, och att hon hade skrivit i boken, jag bara vadå vilken bok, vi har ju bara fått ett häfte med text i men tydligen hade magnus glömt att ge mig den och berätta för mig när jag hade varit i grekland att om vi hade tänkt något på projekt arbetet under sommarlovet skulle vi skriva någon rad om det, men inte så mycket. Så det har jag gjort nu också, för det har jag haft tid till så jag har också skrivit ett antal rader ändå :)!

Nej fy vad detta inlägget blev lång, men kommer nog ett till senare inatt! Men hoppas ni orkade läsa! :D byebye!

♫ dop

vaknade upp bredvid älskling, mysigt! Blev in i en snabb dusch imorse för sen var det dags för jobb! Slutade inte fråns nu ikväll 21:30 så var ett långt pass idag! Missade melvin's dop idag och har skuldkänslor för det, men hade handlat en doppresent & önskat dem lycka och dem valde mig som fader :) Men har lite ångest för att jag inte medverkade men dem var jätte fina & verkade haft det super trevligt. :) Ibland är jobb viktigt och det är ett måste, här i livet. :p

Gudfar, ida, melvin, fredrik & mikan


♫ pass

hant inte med att uppdatera igår, för hade besök här, och sen blev det att snabba på jennifor så gick jag, älskling och lilkotten hem till henne, sen vidare hem till daniel och från daniel vidare till polishuset för att fixa nya pass! :) För blir mest troligen en resa i september! Ska ditt nu nästa torsdag igen för att hämta passet, men även då beställa nytt legitimation! Efter vi var klara där gick vi till stattena för att käka macdonalds men där var proppat så vi tog bussen ner till knutan och åt macdonalds där istället :)! blev en lång dag, så när vi kom hem blev det att kurra ner oss i sängen och starta karate kid! fyfan se den, annars så har jag bara jobbat idag och det är det en hel vecka fram nu varje dag ungefär! så dålig uppdatering mest troligen, får se vad jag hinner med :D! byebye


bestämde

puuh ligger i sängen nu, skönt men saknar mitt hjärta! Först upp tidigt, dags för jobb på förmiddagen! Mamma både hämtade och lämnade mig, skönt att slippa cykla en dag! :) När vi kom hem blev det lite fika och sedan kom morfar, så snackade vi lite. Sen gick jag och mamma och hämtade lillebror, och på vägen hem sa hans fröken att han kunde *palla* ett äpple, tyckte han var skit skoj :P
Kom hem morfar var kom, och även ida och lilla melvin kom en runda, en lång runda! Mysigt att träffa dem också, pratade sen blev det att jag åkte ner i stan och möte upp jennifor, gick till körskolan och fixade så två körlektioner blev bokade och även teorin ska jag dra igång med nu i nästa vecka! :)
Vi promenerad hem och pratade en hel del om allting, blev att vi bestämde oss även för att träna ikväll, och det gjorde vi, tyckte det gick hyffsat bra! :D Har skadat axlen lite, har nog kommit en muskel i kläm eller något får kolla mer imorgon eftersom den är rätt varm, så får se om den svullnar eller om det lägger sig. :)
Blev lite arg idag på träningen, men vad tänker jag inte skriva här utan det tar jag med den som behöver veta varför, och hoppas att det aldrig kommer att upprepas igen, nu när man väl kanske börjat dra sig tillbaka till spåret igen :O :) hm*
Nej nu väntar jag samtal från älskling och sen ska jag starta en film, och vänta på att min riddare arbetat klart, sen fixa den, och imorgon kommer älskling till mig efter jobb! :) <3 ha det bra, byebye



extra

Nu blir det snart att sticka iväg till jobb, ett extra pass idag! (:

körskolan

Blivit så att jag mest ligger och uppdaterar på kvällarna, men ska försöka att bli bättre. Vaknade upp intill mitt hjärta imorse när mamma ringde, och berättade lite saker som hänt. Blev förbannad, :@ att det ska hända igen! Nej hoppas att det som blivit sagt nu idag kommer att hålla.
Iaf la oss och vilade ett tag till sen blev det upp och äta lite, och kolla en film. För jag skulle åka hem sen, :( ska upp tidigt imorgon och jobba. :) Känna pengar, haha! På vägen hem blev det att jag gick in om körskolan, så på tisdag ska jag ditt på min första teorilektion. :) men ska ditt imorgon igen och planera in körtidslektion. Kunde inte göra det idag eftersom jag inte viste mitt skolschema men det vet jag nu, och fyfan säger jag bara! :P
Träffade sandra på bussen, så snacka med henne ett tag och seda på vägen hem blev det att snacka med ida och hanna ett tag och sen hem och vila, prata med mamma och städa, äta pizza och sen i badet.! :D
Nu ligger jag här har precis snackat med älskling så ska snart spela ett spel med honom, skit kul. Sen blir det sova för min del upp tidigt imorgon, och jobba! byebye


förändringar

Fick sluta lite tidigare imorse, så snällt! :) Skrev ett inlägg förut om hur dagen skulle se ut idag, det blev stora förändringar. När jag kom hem imorse, gick jag direkt in till sängen och la mig somnade kanske efter 1minut. Sov ända fram tills klockan 15, för mikkan kom in och väckte mig. För hon ville pierca sig, jag var snäll gick upp och på med mys kläder och åkte ner med henne till geco. Kom in hon bangar, när  hon ser nålen........ 
Åkte hem igen och irriterad blev jag eftersom att jag behövde sova för så som jag jobbar så tar det på en, och speciellt när man inte sovit på två dygn. När jag kom hem duschade jag bara och gjorde v mig, och sen åkte jag ner till stan och tog bussen till älsklingen min! :D <3!

Ikväll har vi tagit det lugnt och kollat lite film, och ätit pizza eftersom att ingen av oss orkade stå med mat, men nej nu kallar älskling och nu ska jag snart sova! Godnatt! byebye


förbannad!

Åhh fan vad förbannad jag blir, satt med systers blogg i nästan två timmar. Fick göra en helt ny och sitta och skriva om alla hennes inlägg. Vist hennes blogg är: http://www.mikkanivanoff.blogg.se men när jag skulle prova logga om, jo då funkar det inte att komma in på den. Lösenordet eller eposten jag skriver är fel, men det är helt rätt. Blri så jävla förbannad och jag var inte ens klar! :/


Lillasyster & jag på bussen i torsdags.

körskolan

sitter på jobb nu som vanligt, haha! Börjar verkligen att ta på en detta, men 16dagar kvar tills jag får sommarlov! Men samt 23dagar kvar tills skolan börjar igen. Så mitt sommarlov blir ju inte så långt. Har även tagit att jobba en helg när skolan även kört igång, men får se om jag får den, men det tror jag utan några problem!
Känns alltid skönt att få någon liten exta tusenlapp i oktober också då så, många som fyller år nu och mycket som ska handlas och inte så långt kvar till jul hellor för den delen :P!
Sitter och funderar på vad jag ska fördriva tiden med idag, inte någonting alls att göra, och kan inte baka heller för det är inte helg. Sitter med min cola nu, men blir snart upp med poweraden och gidis påsen också! :D
Efter denna natten är jag ledig fram tills onsdag egentligen tills fredag men hoppade in och tog ett extra pass på onsdags morgon, även om jag känner att jag kanske skulle behövt att vila dessa dagarna fram så ja, blev det ända att jag gjorde det.
Imorgon när jag kommer hem blir det inte sängen för min del, utan en kopp kaffe och lite frukost för sen ska jag åka med pappa ner till körskolan och prata lite, och när jag kommer hem har jag lovat att hjälpa mikan med lite bilder. Men får hoppas att jag hinner med en sömn tuss där ändån för sen blir det duschen och vidare på bussen hem till älskling! <3 ;* byebye


sova

sitter i min nya säng nu, är väldigt trött. Funderar på att gå och lägga mig snart en runda. Fick sluta lite tidigare imorse från jobb, hade en rätt så jobbig natt. Så det kändes rätt skönt. Kom hem blev att jag gick in och la mig direkt bredvid älskling och somnade i 4timmar för sen ringde telefonen. Kunde inte somna om så blev att jag gick upp och började förbereda lite frukost, och då kom även älskling upp! :D
Blivit att vi tagit det lugnt nu på dagen, idag och melvin kom också en sväng. Cyklade med älskling till bussen innan så jag kom ut en runda nu på dagen också innan det blir dags för jobb ikväll. Nej nu ska jag ta och gossa ner mig i sängen och vila lite. Byebye


jobb

jobbar natt idag & imorgon. Är riktigt trött men sitter här med min powerade och min godis påse. Blir alltid lite piggare av lite sötsaker! Om fem timmar slutar jag inte illa inte, med idag har jag sju nätter kvar och 5dags turer. Ska bli rätt skötn när alla dessa är klara, så jag kan påbörja mitt sommarlov en vecka innan skolan börjar, det känns väl skönt? :( :D
Ibland låter man buter men när pengarna rullar in så hoppar man och dansar av glädje. Men inte mer om det nu, sitter lite på facebook och även en annan sida en spel sida när man är riddare :D lite roligt faktiskt för då har jag någonting att fördriva tiden med lite. :D
Just nu är klockan snart fyra, och jag har fyra timmar kvar att jobba! Sen blir det hem till min nya säng och sussa intill älskling! Känns skönt att jag fick en ny säng av mamma & pappa idag, tack så hemskt mycket blev riktigt tacksam och glad! :)
Själv har min lön redan tagit slut, den sa bara chilivipen, sen var den slut men fick handla en hel del kläder som ni såg på bilden men ännu mer än det för det blev även ner i stan med micca i torsdags och shoppade! Då det gick en hel del, men värt pengarna sen dem sista 2 gick till festivalen! :) det var det värt för fyfan vad mysigt och roligt jag haft med er människor jag träffade och min älskling såklart <3. 

 



RSS 2.0